Sponsors

Zeer gelukkig is de stichting uiteraard me de ondersteuning, o.a. in natura, door het Stadsdeel Noord, Noordwaarts en NDSM-beheer.

Voorts mag zeker niet onvermeld blijven de financiële injectie die is ontvangen door de inzet van de heer Lavooij, vereffenaar-secretaris namens de Stichting Pensioenfonds voor de Scheepsbouw- en Machine Industrie (SMI) in liquidatie. Gezien het geringe resterende liquidatiesaldo heeft het college van vereffenaars besloten het bedrag aan een aantal goede doelen ter beschikking te stellen waaronder NDSM-werfmuseum en Stichting NDSM-Herleeft. SMI ondersteunt het initiatief van Stichting NDSM-Herleeft om de geschiedenis van de Scheepsnieuwbouw en -reparatie te laten herleven, de bedrijfstak waarvoor SMI vanaf 1942 de pensioenen verzorgde.
logo unive

Ook heeft de ledenraad van Univé de Stichting NDSM-Herleeft genomineerd voor het ‘Steuntje in de rug’. Een prachtig initiatief waarbij Stichting NDSM-Herleeft kans maakte op 3000, 2000 of 1000 euro. Univé keert deze bedragen uit aan 3 verenigingen of instellingen, die volgens hen een steuntje in de rug verdienen. Herleeft heeft als steuntje in de rug 1000 euro ontvangen.

Tenslotte, op het voormalige Middenterrein van de NDSM staat naast de Kraanbaan een recent pand dat verschillende gebruikers onderdak biedt. O.a. VNUMedia, Hema en Alliander/Hoom zijn daar gevestigd. De laatst genoemde onderneming heeft het interieur voorzien van geprojecteerde afbeeldingen die de NDSM tonen in verschillende perioden. Voor onze medewerking hierbij heeft ook het aan Alliander gelieerde Hoom een bijdrage gedaan.

Voor al deze verstrekkers laten wij de scheepshoorn loeien.

Aanmelden als (hoofd)sponsor
Wilt u als bedrijf een sponsorbijdrage doen, dan kunt u zich hier aanmelden

 
 
 
Onze hoofdsponsors
logo stadsdeelnoordlogo ndsmlogo ndsm